020 – 240 10 40

Info@MoreThanFinance.nl

Wie
Wij
Zijn

Overschrijd het Gewone
Ontsluit Financiële Vernieuwing

Welkom in de wereld van More Than Finance – meer dan alleen cijfers en rapporten. Opgericht door Rishi Mangnoesing in 2012, een visionair in de financiële sector, dagen wij de conventionele aanpak van financieel beheer uit. Ons team, een dynamische mix van ervaren specialisten en innovatieve denkers, streeft ernaar om niet alleen uw verwachtingen te overtreffen, maar deze te herdefiniëren.

Bij More Than Finance geloven we in het potentieel van elke ondernemer. Uw dromen en doelen zijn onze brandstof. Met een onconventionele benadering brengen we uw onderneming naar nieuwe hoogten. We doen niet alleen aan belastingplanning en boekhouding; we ontgrendelen de ware kracht van uw financiële mogelijkheden.

Sluit u aan bij onze beweging en ontdek hoe wij de regels van financiën herschrijven in uw voordeel.

Diensten

Tarieven

Contact

Werken bij MTF

LinkedIn

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

we are hiring

Zoek jij een administratiekantoor waar hard werken en plezier hand in hand gaan? Wij ook! Kom ons team versterken als financiële topper.

Bij ons is er plek voor iedereen die zich thuis voelt in de wereld van finance. Dus, of je nu net uit de schoolbanken komt of al jarenlang ervaring hebt, wij horen graag van je!

Over ons:

Wij zijn een jong en dynamisch allround administratiekantoor met een leuke werksfeer en informele cultuur. Bij ons staan klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. We werken hard, maar hebben ook veel plezier in ons werk.

Wat wij vragen:

Heb jij feeling met administratie en wil je klanten ontzorgen en adviseren op financieel gebied? Zoek jij een bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben jij wellicht de financiële topper waar wij naar op zoek zijn!

In deze allround financiële functie verwerk je de administraties van jouw eigen klanten uit verschillende branches. Je verzorgt de aangiften omzetbelasting, maakt tussentijdse overzichten en rapportages en bent het eerste aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen klanten. Daarnaast stel je (onder begeleiding) jaarrekeningen samen en dien je de aangiften inkomstenbelasting in.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Spreekt dit je aan en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

Ken jij iemand die goed in het team van More Than Finance zou passen?

Dan kun je deze vacature tekst delen via onderstaande share-knoppen.